Garantie

Garantie

Onze Scheermeshandvatten en Tubes zijn handgemaakt en met de grootste zorg handmatig samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets verkeerd kan gaan.

Elementen van roestvrij staal: we geven levenslange garantie op al onze roestvrijstalen elementen, indien normaal gebruikt. Dit geldt dus ook op onze roestvrijstalen Tubes zonder of met afwerking, zoals natuursteen, parelmoer of emaille.

Zirkonia Tubes: de kleine Zirkonia steentjes worden één voor één met de hand geplaatst in een messing basis en gefixeerd in een raster van verguld wit goud. Dit is een zeer precies en minutieus werk. Net als bij juwelen zijn het zeer delicate producten en daarom zou het mogelijk kunnen zijn dat er een steentje uitvalt. Het scheermeshandvat reageert verschillend op de frequentie van gebruik en hoe u het product verzorgt. Op de Zirkonia Tubes geldt een jaar garantie. Mocht er binnen het jaar een steentje uit het rastertje vallen, dan sturen wij u gratis eenzelfde Tube toe.

Klachtenbehandeling: om uw klacht te melden, kunt een email sturen naar info@gladderr.com. Voor wat betreft de Zirkonia Tubes vragen wij u een foto te maken van het probleem. We zullen het probleem dan zo spoedig mogelijk oplossen. Gelieve ook de rekening te overleggen. Dit kan een afschrift van uw credit card, bankafschrift of de kassabon zijn. Mocht het product niet meer beschikbaar zijn, dan wordt het (indien mogelijk) gerepareerd of vervangen door een product uit dezelfde prijsklasse. Krasjes of andere schade door gebruiksslijtage vallen niet onder de garantie.

Opmerking: onze Tubes hebben een merkje aan de zijkant die de onderkant van de Tube aangeven. De Tubes moeten met het merkje aan de onderzijde over de Bone worden geschoven. Gelieve er ook op de letten dat de tubes stevig vastgedraaid worden met de Bolt zodat deze niet bewegen.