Verzendkosten

LandVerzendkostenGratis verzenden vanafVerwachte leverdatum
Nederland € 4,00 € 50,00 1 tot 3 werkdagen
Duitsland, België € 8,00 € 75,00 2 tot 4 werkdagen
Luxemburg € 10,00 € 75,00 2 tot 4 werkdagen
Denemarken, Oostenrijk € 13,00 € 75,00 3 tot 6 werkdagen
Groot-Brittannië, Zweden, Italië, Frankrijk € 15,00 € 100,00 3 tot 6 werkdagen
Spanje, Griekenland, Finland, Hongarije, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië € 20,00 € 100,00 3 tot 6 werkdagen
Andere landen € 30,00 € 150,00 6 werkdagen of langer

VERZENDING EN LEVERING

Als een bestelling voor 14:00 uur Nederlandse tijd is geplaatst, streven wij ernaar de bestelling dezelfde dag te versturen, afhankelijk van de voorraad. Alle bezorgtijden als hierboven vermeld zijn uitsluitend schattingen en wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het niet leveren van artikelen binnen de aangegeven levertijd. Post NL heeft ongeveer 48 uur nodig om het traceersysteem te activeren.

Vanaf het moment dat uw aankoop ons magazijn verlaat tot het moment dat het bij u wordt afgeleverd, is uw aankoop door GLADDERR verzekerd. Wij hebben een handtekening nodig voor alle geleverde goederen. Zodra u voor uw artikelen hebt ondertekend, zijn wij niet meer verantwoordelijk voor deze producten. Als u een andere ontvanger heeft opgegeven dan uzelf voor bezorging (bijvoorbeeld als het artikel een cadeau is) geldt de handtekening van deze ontvanger als bewijs van levering.

INTERNATIONAL VERZENDING

Bij verzending buiten de EU kunnen GLADDERR-artikelen onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen. GLADDERR betaalt deze rechten en belastingen niet en u betaalt deze ook niet bij het plaatsen van uw bestelling. Deze kosten worden gefactureerd door de leverancier bij aflevering van uw artikelen en u bent verantwoordelijk voor de betaling van dergelijke invoerrechten en belastingen.

De invoer- en belastingtarieven verschillen van land tot land en zijn ook afhankelijk van de artikelen die worden verzonden. We hebben geen controle over deze kosten en adviseren u aan om contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie voordat u uw bestelling plaatst. Betaling onder rembours is op dit moment niet beschikbaar.