GLADDERR - Blog

Gladderr's Blog site

 • KekMama Liefdesboek

  Scheren wordt leuk!
  Gladderr scheermessen zien er schitterend uit, scheren elk haartje weg en je kunt ze geheel naar eigen wens
  personaliseren door de onderdelen te mixen en matchen.
  VANAF € 59, GLADDERR.NL

 • Reacties van onze klanten...

  Anton:

  De mesjes zijn zo goed dat ik, zonder het te merken, er langer dan normaal over doe. Laten we er nog twee maanden langer over doen.

  Shanthy:

  Dit is echt een Super fijn scheermes. Ik heb nu het scheermes van de Sparkling line, de mesjes en de shaving oil en de aftershave balsem super fijne producten. Wil nooit meer terug naar andere merken. Gladderr is the best!

  Yana:

  Wat is het mesje geweldig…. Alles bij elkaar, het uitpakken… Het is een beleving. Dat vond manlief gelukkig ook en laat trots aan iedereen zijn cadeau zien. Missie zeker geslaagd dus!

  Ellen:

  Mijn man gebruikt ze veel langer dan andere mesjes... Hij is erg tevreden!

 • Privé: Smoothie

  Badkamerjuweeltjes zijn het, de ultra glad scherende mesjes van GLADDERR. Je had nog nooit zulke zijdezachte benen en oksels. Proberen is nooit meer anders scheren. We geven 3 x de Foaming Shaving Oil weg en 1 x de luxe set '3 Line Jewel with White Pearl and Turquoise Stone (waarde € 233).

  Open deze link om deel te nemen: http://tmg.emsecure.net/optiext/optiextension.dll?ID=Ji6fhr5wRx24Ea2VhsUPlKZGvB87laqkWzyKX7wm1w2Ih8wio3jYPPA2RmKa9wbZKAECsHxKHtj7J9

  Lees verder

 • Zuidas Magazine: Smooth

  GLADDERR is een luxueus scheerconcept voor mannen en vrouwen.  Ontdek en bepaal je eigen stijl. De scheermessen van GLADDERR zijn Dutch design en personaliseerbaar. Ze bieden een gevoel van luxe, kwaliteit en functionaliteit van het hoogste niveau. Verander je scheerbeleving van gewoon tot uniek!

  Verkrijgbaar bij o.a. Gentlemen's Place, Arnold Schönberglaan 7 te Amsterdam. Lees verder

 • Nouveau: showable legs

  Scheren

  Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoàls een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter.

  Het Nederlandse merk Gladderr heeft scheerproducten voor mannen en vrouwen die je naar wens kunt personaliseren (cosmetica te verkrijgen vanaf €19, 95, www. gladderr. nl) Lees verder

 • GLADDERR in de X Bank in Amsterdam op zondag 30 juli 2017

  Op zondag 30 juli 2017 presenteert GLADDERR exclusieve scheermessen tijdens 'the Grand Opening of the official XXX PRIDE Arts & Culture exhibition' bij de XBANK AMSTERDAM.

  GLADDERR laat een lijn van speciale scheermessen zien met de G Colors - Rainbow Beads. Deze beads vertegenwoordigen de officiële 'regenboog' kleuren. Deze kunnen ook gecombineerd worden met andere GLADDERR Beads.

  Hou van jezelf, wees jezelf, verwen jezelf!

  KOOP NU bij de XBank, Spuistraat 172 te Amsterdam (in het W Hotel) or ga naar onze website https://www.gladderr.com/razors/special-editions

  Lees verder

 • Een cadeau voor je aanstaande

  Gepersonaliseerd scheermesje

  Oké, we geven toe, dit is misschien niet het allereerste wat in je opkomt, maar zowel bruid als bruidegom gebruiken met regelmaat een scheermesje. Wil je eens van die wegwerp dingen af en je badkamer opleuken met een stylish mesje, dan is dit wellicht het ideale cadeau! GLADDERR is een relatief nieuw, Nederlands merk. Ze maken luxe scheermesjes die je kunt personaliseren door het kiezen van verschillende zogeheten tubes, of kunt laten graveren met een persoonlijke boodschap (hiervoor moet je ze wel even een berichtje sturen).  Lees verder

 • Vrouw: Glossy

  Wil je zeker weten dat niemand anders jouw scheermes gebruikt? Die van GLADDERR kun je personaliseren en in een standaard in je badkamer zetten. Wij kozen voor deze: I love you with a Kiss, GLADDERR Exclusive Smoothing vanaf € 151. Lees verder

 • Tulp: je persoonlijke mesje

  JE PERSOONLIJKE MESJE
  Een designerscheermes dat je kunt customizen met bling (echt!). Het handvat is van roestvrij staal, waar je allerlei losse opzetstukjes bij kunt kopen. Kant en klaar, maar je kunt ook je eigen ontwerp samenstellen. Deze gouden dan maar? Vanaf € 130,- Lees verder

 • 3de Prijs tijdens de Beauty Astir Awards 2017

  De scheermes handvatten van GLADDERR  zijn uit meer dan 200 inzendingen in 16 categorieën, 3de geworden tijdens de uitreiking van de prestigieuze Astir Awards 2017. De jury was lovend:

  ♥Mooi, dat zijn ze

  ♥GLADDERR maakt van scheren een luxe verwenmoment en dat is knap!

  Bekijk deze website Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3