GLADDERR in de X Bank in Amsterdam op zondag 30 juli 2017

Op zondag 30 juli 2017 presenteert GLADDERR exclusieve scheermessen tijdens 'the Grand Opening of the official XXX PRIDE Arts & Culture exhibition' bij de XBANK AMSTERDAM.

GLADDERR laat een lijn van speciale scheermessen zien met de G Colors - Rainbow Beads. Deze beads vertegenwoordigen de officiële 'regenboog' kleuren. Deze kunnen ook gecombineerd worden met andere GLADDERR Beads.

Hou van jezelf, wees jezelf, verwen jezelf!

KOOP NU bij de XBank, Spuistraat 172 te Amsterdam (in het W Hotel) or ga naar onze website https://www.gladderr.com/razors/special-editions

Aanstaande zaterdag (29 juli) begint Pride Amsterdam 2017 met de Pride Walk en Pride at the Park.  In het Vondelpark is het Pride at the Park met allerlei sport clinics, een Rainbow Market, Youth Pride en Lesbian pride corners. Inclusief vele artiesten met live muziek bij het Openluchttheater tot en met 23.00 uur.

De botenparade is het meest bekende evenement van de Amsterdam Gay Pride. Met een totaal van 80 LGBTI-organisaties die op een feestelijke manier presenteren waar ze voor staan elke eerste zaterdag in augustus.

Pride Amsterdam wordt gehouden van 29 juli t/m 6 augustus en de botenparade is op 5 augustus. (bron: https://pride.amsterdam)